Simmis hakee valmentajaa edustusryhmään

Helsingfors Simsällskap rf (Simmis) on Suomen vanhin uimaseura ja sen myötä myös yksi menestyneimmistä uimaseuroista. Simmis on ylpeä historiastaan ja perinteistä, joita olemme rakentaneet vuodesta 1887 alkaen. Seurallamme on Olympiakomitean Tähtiseura-status huippu-urheilutoiminnasta sekä lasten ja nuorten toiminnasta. Toimimme pääasiallisesti Mäkelänrinteen Uintikeskuksessa, jossa seurallamme on myös toimisto. Seuramme läheisiä yhteistyökumppaneita ovat Urheiluhallit/Mäkelänrinteen uintikeskus Oy, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, Helsingin kaupunki ja Mäkelänrinteen Urheilulukio.

Haemme tiimiimme päätoimista/osa-aikaista edustusryhmän valmentajaa. Työtehtäviisi valmentajana
kuuluvat:
-edustusryhmän valmentaminen yhdessä päävalmentajan ja valmennustiimin kanssa,
-kuivaharjoitusten organisointi ja toteuttaminen edustusryhmässä ja osittain muissa ryhmissä sekä
-muut valmennustehtävät kilpauintiryhmissä.

Työtehtävän vastuualueet keskustellaan läpi työhaastattelun aikana, työntekijän kokemuksen ja taitotason
mukaisesti. Odotamme sinulta vähintään kolmen vuoden kokemusta valmennustehtävistä kilpauinnissa nuorten- ja aikuisuimareiden kanssa, koulutusta uintivalmennustehtävistä, sitoutumista seuratoimintaan, organisointija suunnittelutaitoa, joustavuutta muuttuvissa olosuhteissa, hyviä tiimityöskentelijän taitoja, sekä teknologian hyödyntämisen taitoja uintivalmennuksessa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää Simmiksen kilpauintia ja kehittyä itse valmentajana. Tarjoamme myös
hyvän työyhteisön, työterveyspalvelun ja loistavat olosuhteet. Työsi alkaa 9.1.2023 tai erikseen sovittuna ajankohtana sopimuksen mukaan. Lähetäthän ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi laura.kurki@simmis.fi viimeistään 20.12.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Simmiksen toiminnanjohtaja Laura Kurki laura.kurki@simmis.fi puh. 050 550 5518.

Helsingissä 30.11.2022
HELSINGFORS SIMSÄLLSKAP RF
Hallitus