Simmisen hallituksen tiedote COVID-19 tilanteeseen liittyen

24.3.2020 Simmiksen hallitus kokoontui 19.3.2020. Kokouksessaan hallitus käsitteli koronaviruksen aiheuttamaa poikkeuksellista tilanne Simmiksen toiminnalle.

Seuratiedote

Hallituksen kokouksessa 19.03.2020 päätettiin  (pöytäkirjan ote HSS:n hallituksen 19.03.2020 kokouksesta), että Simmis järjestää vaihtoehtoista ohjattua valmennusta ryhmille COVID-19-poikkeustilan aikana suhteutetuilla resursseilla seuran toiminnan takaamiseksi myös jatkossa. HSS:n hallitus päätti myös jatkaa valmennusmaksujen perimistä ainakin huhtikuuhun 2020 asti ja pitää näin huolta omalta osaltaan uimareista sekä päätoimisten valmentajien ja seuratyöntekijöiden työsuhteista tässä poikkeuksellisessa force majeure -tilanteessa. 

Valmennustoiminta jatkuu COVID-19 aikana seuraavasti:

  • • Päätoimiset valmentajat Matti Mäki ja Samuli Aalto laativat harjoitusohjelmat ryhmille
  • • Uimareille toimitetaan noin kerran viikossa päivitetyt uudet harjoitusohjelmat 
  • • Valmentajat ovat uimareiden tavoitettavissa sähköpostilla, puhelimitse ja whatsapp-ryhmissä 
  • • Valmentajat auttavat myös poikkeustilanteissa harjoitusohjelmien suhteen

Jatkamme näin seuran keskeistä valmennustoimintaa uimareidemme hyvän peruskuntotason takaamiseksi. Kun harjoitukset jatkuvat COVID-19-rajoitteiden poistuessa, urheilijamme ovat hyvässä tilanteessa jatkoa ajatellen. 

Olympiakomitea (OK), Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) ja Uimaliitto ovat ottaneet kantaa seurojen toimintaan ja harjoitusmaksujen perimiseen. Seuramme noudattaa näitä ohjeita seuran toiminnan jatkuvuuden ja tasavertaisuuden takaamiseksi. HSS:n valmennusmaksun voi suorittaa yhdessä, kahdessa ja kuukausittaisessa erässä. Kausi päättyy ryhmästä riippuen joko toukokuussa tai kesäkuussa. Uusi kausi alkaa normaalisti elokuussa, mikäli tilanne sallii. Heinäkuu on maksuvapaa valmennusmaksuista.


ESLU:n ohjeistus urheiluseuroille

ESLU:n ohjeet

Uimaliiton koronatiedote

Olympiakomitean ohjeistus seuratoiminnalle