Syyskuun tiedote

Syyskuun startatessa pääsemme aloittamaan kaikki uintiryhmät ja uimakurssit.
Syyskuun alusta alkaa myös talvikauden harjoitusvuorot, mistä jokaisen ryhmän valmentaja informoi omia ryhmiään.

Kurssivastaavanamme toimii Vivian Ljungqvist. Hänet tavoittaa sähköpostitse kurssitoiminta(at)simmis.fi tai puhelimitse 050 547 7659 ma klo 13-17 ja pe klo 9-13.

Nuorten MM-uinnit järjestetään Israelin Netanyaniassa 4.-9.9.2023. Simmiksestä mukana kilpailuissa on kaksi uimaria ja yksi valmentaja. Lisätietoja kilpailuiden aikatauluista, tuloksista ym, löydätte tästä linkistä: https://www.uimaliitto.fi/uutiset/nuorten-pitkan-radan-mm-uinnit-ennakko-ja-lajiohjelma/

Simmis järjestää Hössö-uinnit 16.9.2023.
Kilpailut alkavat kello 16.00 ja verryttely 15.00.
Hössö-uinnit ovat kansallinen kilpailu, mihin odotamme suurta joukkoa uimareita ympäri Suomea.
Tarvitsemme kilpailuihin suuren määrän toimitsijoita, jotta 10 radalla uitava kilpailu pystytään järjestämään.
Huomioittehan kaikki kilpailijat, että teillä tulee olla voimassa oleva lisenssi ennen Hössö-uintien alkamista.  Uintiurheilulisenssin pääset lunastamaan Uimaliiton nettisivuilta https://www.uimaliitto.fi/info/lisenssi-2022-2024/
Mikäli et ole vielä ilmoittautunut toimitsijaksi, pääset ilmoittautumaan tästä osoitteesta https://forms.office.com/e/jVNP9EWdad tai Simmiksen kotisivuilta ”kilpailut” sarakkeesta.
Järjestämme 2-luokan toimitsijakoulutuksen La 9.9.2023 Hakunilassa klo 10-13 (yhteistyössä Simmis Wandan kanssa). Uusien toimitsijoiden toivotaan tulevan paikan päälle, mutta korttien uusijat voivat osallistua myös etäyhteydellä.
Ilmoittautuminen Suomisportin kautta https://www.suomisport.fi/events/68422d20-e4ba-482f-86af-96dc74e1a025
Koulutus on tarkoitettu kaikille vanhemmille ja se on helppo tapa päästä mukaan lapsen harrastukseen. Koulutus ei vaadi mitään aiempaa tietämystä uinnista.

Maanantaina 25.9 vietetään valmentajan päivää, milloin on oiva hetki kiittää omaa valmentajaa suuresta työstä urheilun parissa. Tänä vuonna valmentajan päivää vietetään jo viidettä kertaa ja teemapäivä on noussut jo maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Voit osallistua valmentajan päivään kiittämällä valmentajaasi viestillä, treenien yhteydessä muistamiselle tai/ja postaamalla someen kuvan sinusta ja koutsistasi tunnistein #kiittikoutsi #Simmis1887. Jaamme tarinoitanne Simmiksen somessa, mikäli #Simmis1887 on mainittu tarinassa.

26.9 vietetään taas Seurapaitapäivää, mikä näkyy niin somessa kuin katukuvassakin.
Haastamme kaikki osallistumaan Seurapaitapäivään seuraavasti:
Kaiva kaapista Simmiksen paita, huppari, takki – tai mikä tahansa seuravärein varustettu vaate – ja pue se päällesi tiistaina 26.9.
Nappaa kuva itsestäsi ja postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä, #seurasydän ja #Simmis1887
Jaamme jäsenistömme somepostaukset mihin on lisätty #Simmis1887 Simmiksen somessa.

Hyvää alkanutta syksyä!