Tiedote seuran jäsenille

Kuten moni teistä on tänään jo lukenut tai kuullut, niin ensi syksynä Mäkelänrinteeseen perustetaan valtakunnallinen uinnin valmennuskeskus. Simmis on ollut vahvasti mukana suunnittelemassa hanketta.

Simmis ja sen uimarit hyötyvät merkittävällä tavalla siitä, että Mäkelänrinteeseen rakennetaan Suomen mittapuun mukaan ainutlaatuinen allas- ja kuivaharjoitteluympäristö, joka on myös meidän uimareiden käytössä. Simmis on mukana rahoittamassa hanketta. Me uskomme, että tämän hankkeen myötä meidän uimareista tulee parempia urheilijoita.

Simmiksen päävalmentajan Matti Mäen siirtyminen uuden valmennuskeskuksen päävalmentajaksi, on kaikkien hankkeessa mukana olevien yhteinen ja yhdessä suunniteltu tahtotila. Me näemme Matin parhaimpana tekijänä uudessa valmennuskeskuksessa. Kuten kaikessa uuden rakentamisessa, on jostain pystyttävä luopumaan ja näin tapahtuu, nyt Matin kohdalla.

Matin kohdalla ei ole vielä jäähyväisten aika. Matti jatkaa seuran päävalmentajana toistaiseksi. Samalla Matti osallistuu uuden valmennuskeskuksen suunniteluun. Matti aloittaa valmennuskeskuksen päävalmentajana elokuussa 2021.

Seura käynnistää vuoden vaihteen jälkeen uuden päävalmentajan rekrytointiprosessin. Meidän tavoitteenamme on, että uusi päävalmentaja saataisiin toimintaan mukaan viimeistään kesän alussa. Täten turvaamme sujuvan tehtävien vaihdon ja tehtävään perehtymisen. Nykyinen valmennustiimi jatkaa uuden päävalmentajan kanssa.

Meidän kaikkien yhteinen tavoite on rakentaa seurasta vieläkin parempaa ja menestyksekkäämpää seuraa. Tulemme kertomaan lisää tästä ja seuran muista kehittämishankkeista kevään aikana.

Toivotamme teille kaikille oikein rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta.

Pysytään terveenä. Kyllä me tästä yhdessä vielä selviämme.

Terveisin Simmis