Huhtikuun tiedote

Seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 18.4.2024 klo 19:00 Simmiksen toimistolla Mäkelänrinteessä. Virallinen kokouskutsu on julkaistu kotisivuilla ja myClubissa viime viikolla (3.4.2024). Löydät kutsun helpoiten kotisivuiltamme täältä.

Huhtikuun HSS-cup järjestetään 21.4.2024 – toimitsijailmoittautumiset avoinna täällä! Myös Märsky-uintien sekä kesän SM-uintien toimitsijailmoittautumiset on jo avattu, linkit löydät kilpailut-sivulta.

Simmiksen kesäleirit järjestetään myös tulevana kesänä. Kesäleirit ovat tarkoitettu 7-12 -vuotiaille liikkujille, jotka omaavat 25 metrin uimataidon. Tänä vuonna kesäleirejä järjestetään Pirkkolan lisäksi myös Uimastadionilla. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tulevat Simmiksen kotisivuille lähiaikoina heti aikataulujen varmistuttua – seuraa kotisivujen uutisia, niin varmistat paikkasi ensimmäisten joukossa!.

Ilmoittautuminen Simmiksen avovesiuintikursseille on nyt avattu! Avovesiuintikurssit järjestetään kesäkuussa ja elokuussa (Kaitalampi ja Kuusijärvi). Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisohjeet löydät tämän linkin takaa!.Päävalmentajan katsaus

Pitkän radan kauden puoliväli on ohitettu ja kaiken ikäiset uimarit ovat hyvässä vauhdissa kohti kesän kotimaisia ja kansainvälisiä arvokilpailuja. Katseet on käännetty kohti Rolloja, Ikuja, SM-kotikisoja sekä nuorten ja aikuisten EM-uinteja, joihin kaikkiin Simmiksen uimareilla on aikarajoja hyvin alitettuna.

Vuoden alusta työnsä Simmiksessä aloittaneen Pauliinan merkitys uimareiden kehityksessä on ollut merkittävää jo näin lyhyessä ajassa. Hänen toimenkuvaansa kuuluu seuran fysiikka- ja ravintovalmennus ja hän toimii myös allasvalmentajana edustusryhmän valmennustiimissä. Hän tuo fysiikka- ja ravintovalmennuksen selkeäksi osaksi kokonaisharjoittelua ja tuloksentekoa. Näiden osa-alueiden merkitys korostuu valtavasti NSM- ja SM-ikäisillä uimareilla, mutta Pauliinan panos ulottuu myös seuran nuorimpiin uimareihin, heidän perheisiinsä ja valmentajiin. Pauliina opastaa kuivaharjoittelupuolta seuran kaikille valmentajille ja ohjaa itse treenejä IKM-ikäisistä ylöspäin. Ravinto-ohjaus kulkee seurassamme pienten uimareiden vanhemmille kohdennetuista luennoista kohti aikuisuimarien yksilöllistä ravintovalmennusta.

Uimarit; syökää hyvin, pyrkikää pysymään terveinä ja treenatkaa aktiivisesti kohti kesää!

Kristiina Mäkinen

Päävalmentaja, Simmis